Expositie: kunst kring Wognum Expositie: kunst kring Wognum
 

 
Muziekdienst 18 november

Muziekdienst 18 november

Op zondag 18 november is er weer een muziekdienst in onze kerk van Sijbekarspel. De dienst (Thema: liefde) begint om 10.00 uur.
We zijn blij dat Anas Khadem Al-Jamie uit Wognum op gitaar en met zang medewerking zal verlenen.
Na de dienst is er appeltaart en koffie en thee.
Voorganger: ds. Peter van Ankeren. U bent allen van harte welkom aan de Westerstraat 42 in Sijbekarspel.
 

 
Kraamhuurders gezocht! Kraamhuurders gezocht!


Gezocht kraamhuurders


Voor de idiele kerstmarkt in en om de protestantse kerk van Wognum, zijn wij nog op zoek naar kraamhuurders. Weet jij iemand? Ben jezelf dat bedrijfje, dat zijn/haar producten wil verkopen tijdens de ideële kerstmarkt op 14 en 15 december? Laat het weten! Mail naar de kerstmarktwerkgroep via  Wij zoeken jou !
 

 
Kerstmarkt 2018 Kerstmarkt 2018


Kerstmarkt

Nog een kleine 2 maanden dan gaat de 2dekerstmarkt in en om de kerk van Wognum weer van start. Wij zijn al enige tijd druk met de voorbereidingen bezig.
Waar zijn wij naar op zoek?

  • Prijzen voor het Rad van Avontuur.  (Denkt u aan wijn, bonbons, kerstartikelen etc)
  • 2dehands verkoopbare kerstartikelen  voor onze 2dehands kerstkraam 
  • Enthousiaste vrijwilligers die vrijdag 14 of zaterdag 15 december willen helpen.
De opbrengst van de kerstmarkt gaat voor 75% naar het diaconale jaardoel  Stichting Leergeld West-Friesland,  25% gaat naar de aanschaf van een nieuwe geluidsinstallatie in de kerk van Wognum na de verbouwing in 2019.
Wij hopen op uw hulp tijdens de 2deeditie van de ideële kerstmarkt in en om de kerk van Wognum! U  komt toch ook? Noteert u de datum alvast in uw agenda? Vrijdag 14 december 17.00-21.30 uur, zaterdag 15 december 10-17 uur.
Werkgroep kerstmarkt, Peter van Ankeren,  Hannelore Lamers, Carolien  Schalkwijk en Gemma Wagenaar 
 

 
“Sparkling Vocals” geeft sfeervol Kerstconcert in Wognum “Sparkling Vocals” geeft sfeervol Kerstconcert in Wognum
Het bekende koor “Sparkling Vocals“ onder leiding van dirigent Karel Kok geeft op zaterdag 22 december een inspirerend Kerstconcert in de Protestantse Kerk in Wognum, Raadhuisstraat 15. Ook in voorgaande jaren heeft het koor succesvolle Kerstconcerten gegeven in deze mooie kerk. De aanvang van het concert is 20.15 uur.
“Sparkling Vocals” brengt een aantrekkelijk, sprankelend en vernieuwend programma met unieke en sfeervolle kerstmuziek. De mooie melodieën zijn echte dragers van de tekst en vormen een prachtig voorbeeld van symbiose tussen tekst en muziek welke in harmonieuze klanken wordt weergeven.
Geen traditionele kerstmuziek maar een afwisselend programma waarmee het koor de toehoorders innerlijke warmte wil geven. De dirigent hecht veel waarde aan de vocale vaardigheden van de leden waardoor er een prima koorbalans is gerealiseerd. Schoonheid en harmonie nemen voor dirigent Kok een prominente plaats in bij de uitvoeringen van het koor. De muziek is dan weer intiem en dan weer uitbundig, van fluisterzacht tot majestueus en krachtig. Het koor wordt op piano begeleid door Ronald van der Veen, Djoeke Wisman speelt de fluitpartijen en Tonnie Spruijt verzorgt bij enkele stukken de percussie. “Sparkling Vocals” wil u graag bij dit concert begroeten en u zo vlak voor Kerst verwarmen met feestelijke en sfeervolle muziek!!

Toegang en kaarten:

lees meer »
 
Het Jaardoel 2018 Het Jaardoel 2018

 

Taakgroep Diaconaat presenteert:

Het Jaardoel 2018:
Stichting Leergeld West-Friesland


Deze Stichting wil kinderen van 4 tot 18 jaar uit ‘armoede’ gezinnen helpen door bijvoorbeeld: een fiets aan te schaffen, een lidmaatschap voor een sportvereniging of culturele activiteit te betalen, of zwemlessen voor A en B  of (huur van) een muziekinstrument te betalen. Vaak lijken deze gezinnen onbereikbaar voor overheidsinstanties en daar waar de overheid kan helpen wordt door deze stichting doorverwezen.

 
 

lees meer »