Livestream-diensten Wognum

Livestream-diensten Wognum
Nu wij al vele malen dankbaar gebruik hebben mogen maken van de livestream-faciliteit van de Hiëronymuskerk heeft de kerkenraad besloten om zelf ook livestream-diensten te houden, voorlopig alleen in onze kerk aan de Raadhuisstraat in Wognum.
Er zal worden proefgedraaid.
Als alles volgens plan loopt, wordt er op zondag 5 juli voor het eerst een livestream-dienst gehouden in onze kerk in Wognum om 10.00 uur.
U kunt rechtstreeks kijken of terugkijken:
https://youtu.be/GHWVNbOCrcM

Let wel: het is niet de bedoeling dat u dan in grote getale naar de kerk komt. De corona-restricties blijven  nog van kracht.
Wilt u toch graag de dienst bijwonen, meld u zich dan vooraf bij mij [0229-591502, opbroekbadoux@ziggo.nl.

De kerk blijft open tot 13.00 uur voor bezinning.

Rens Opbroek
 
Velddienst Benningbroek

Velddienst Benningbroek
Op zondag 12 juli is er wel gelegenheid om elkaar te ontmoeten, zij het op gepaste afstand. Dan is er namelijk een velddienst gepland op het grasveld voor de kerk van Benningbroek om 10.00 uur. Er worden daarvoor alléén gemeenteleden van Het Vierkant uitgenodigd.
Tijdens de dienst wordt er ingegaan op uw ervaring in deze corona-tijd. Wat kunnen we er als kerk van leren. 
Neem zelf stoelen mee naar de dienst, als dat kan.
Mocht de weersverwachting ongunstig zijn, dan gaat het niet door. Dan is er een livestream-dienst in onze kerk in Wognum. Wij laten dat bijtijds weten.

De kleine kerkenraad
 
COLL€CT€S COLL€CT€S
lees meer »
 
Inspiratie Inspiratie
van onze predikant
onder menukopje
Predikant - Inspiratie
 
De wonderen De wonderen
onder menukopje
Gedachte
 
Hulp nodig? Hulp nodig?
Als u door de huidige omstandigheden tegen problemen aanloopt, dan kunt u contact opnemen met de diaconie via diaconaat.pknhetvierkant@gmail.com. Wij proberen u te helpen. Of het nu gaat om het doen van boodschappen waar u dat zelf niet kan of u niemand kent die dat voor u kan doen, of dat u door baanverlies in (financiële) nood bent gekomen: u kunt het laten weten.
Namens de taakgroep Diaconaat, Ton Novotný
 
Stadsorganist Stadsorganist
lees meer »