Afsluiting Jaardoel 2017! Afsluiting Jaardoel 2017!

Afsluiting Jaardoel 2017: Stichting Vrienden van Leekerweide op zondag 14 januari 2018.
 
Afgelopen jaar hebben we gewandeld in Sijbekarspel en in het donker in Nibbixwoud, 25 km gefietst met grotendeels tegenwind, een sobere maaltijd gehouden en zijn we naar de film bij Cinema Oostereiland geweest. Er is gecollecteerd in onze kerken, we ontvingen een grote gift en als laatste grote actie werd een Kerstmarkt gehouden. Daarvan was de helft bestemd voor het Jaardoel €779,76 en dat bedrag werd met €300,- verhoogd door de Lions Opmeer.


Op de foto staat :Alex Kooi in het midden, namens Taakgroep Diaconaat, omringd door cliënten van locatie Hoogkarspel en rechts clusterhoofd Annemarie Stapel.
 
     
 
Het totaalbedrag kwam daarmee op €3.280,78 en is bestemd voor een airhockey en of een voetbaltafel. Deze komt in de nieuwbouw locatie voor clienten van Leekerweide in Hoogkarspel. Reuzeblij zijn de clienten ermee en wij willen een ieder die een bijdrage heeft geleverd, op wat voor manier dan ook, hiervoor hartelijk bedanken.  En nu aan de slag voor het nieuwe Jaardoel. Hier leest u meer over op deze website.
 
terug